DAAROM BBA INKOOPPARTNERS

Met BBA Inkooppartners houdt u uw handen vrij voor uw onderneming. Uw persoonlijke inkoper gaat altijd voor de scherpste prijs en snelle service.

Aantal klanten

2450+

Extern magazijn (m2)

140.000

Aantal leveranciers

175+

Partners zijn o.a.

Van alle markten thuis

BBA Inkooppartners is van alle markten thuis. U bent bij ons aan het juiste adres voor alle niet branche specifieke bedrijfsinkopen. Van Cup-a-Soup tot energiecontract, bij ons vindt u alles om uw zaak draaiend te houden. Alles onder 1 dak, voor uw gemak. Advies op maat of speciaal product nodig? Uw persoonlijke inkoper zoekt het voor u uit.

Passie voor inkoop

Wij hebben een passie voor inkoop. Onze achtergrond in sales zorgt ervoor dat we op het scherpst van de snede onderhandelen. Het spel dat inkopen heet stopt nooit. Wij zijn constant bezig de beste prijzen te bedingen bij onze leveranciers. Dat onze klanten bij ons het goedkoopste uit zijn, is waar wij het voor doen.

Uw eigen inkoper

Bij BBA inkooppartners heeft u uw eigen inkoper, een vast aanspreekpunt voor al uw vragen. Onze medewerkers zijn specialisten met kennis van zaken. Iemand die uw bedrijf en uw wensen kent en voor u klaarstaat. Maar ook weet wat er speelt in de markt. Zo kunt u te allen tijde sparren met uw inkoper over efficiënter werken en kosten besparen.

Dit doen we voor u

Of u nu op zoek bent naar kantoorartikelen, ICT of energie, BBA Inkooppartners ontzorgt u. Alles onder 1 dak, altijd voor de beste prijs. Advies op maat nodig? Uw persoonlijke inkoper zoekt het voor u uit.

ICT & Websites

Op maat gemaakte websites, cloud diensten, software licenties, laptops, computers, computer toebehoren, data opslag en meer.

Kantoor

Toners en inkt, papier, printers, meubilair, hygiëne en sanitair (dispensers en verbruiksartikelen), EHBO en brandblussers.

Verpakken

Verzenddozen, etiketten, labels, enveloppen, opvulling, machines, tape, rekwikkelfolie, noppenfolie, houders en meer.

Energie

Energiecontracten voor de scherpst mogelijke tarieven. Naar keuze groene energie. Contractbeheer op maat met een looptijd van 1 tot 5 jaar.

Drukwerk

Haarscherp en kleurrijk drukwerk voor flyers, visitekaartjes, posters, briefpapier en enveloppen. Voordelig en snel geleverd..

Telecom & Internet

Mobiele telefonie, data en vaste telefonie. Altijd scherpe deals, bij betrouwbare providers met de beste netwerken.

Ledverlichting

Laat duurzaamheid lonen en bespaar tot 70% op uw energiekosten. BBA heeft de beste kwaliteit ledverlichting voor de scherpste prijzen.

Afvalverwerking

We werken samen met afvalverwerkers in heel Nederland. Dankzij ons netwerk profiteert u van de laagste tarieven.

Helpdesk

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen? Of wilt u gewoon een oriënterend gesprek? Laat een bericht achter of bel met het support team; 085 – 30 10 744.

Contact