WAT WIJ DOEN.

BBA Inkooppartners streeft naar ontzorging op het gebied van inkoop. Daarnaast garanderen wij u de laagste prijs voor uw producten zonder kwaliteitsverlies.

Aantal klanten

1500+

Extern magazijn (m2)

11.000

Aantal leveranciers

175+

Partners zijn o.a.

Inkoopcategorieën

BBA Inkooppartners heeft met haar inkoop categorieën een sluitend assortiment. Dat wil zeggen dat wij u met alles van dienst kunnen zijn wat niet branche specifiek is. Wij verzorgen voor een groot aantal klanten alles van a tot z. In deze situatie hebben onze klanten 1 adres voor alle niet branche specifieke zaken. Duidelijkheid, gemak, tijd en geld zijn de in deze situatie de belangrijkste winsten. Uiteraard is het ook mogelijk om gebruik te maken van bijvoorbeeld 1 inkoopcategorie.

Ons doel is om de goedkoopste te zijn in alles wat wij aanbieden. Dit is dan ook wat wij onze leveranciers meegeven in onze onderhandelingen. Het spel dat inkopen heet stopt nooit, zo zijn wij constant bezig met onze prijzen scherp te houden voor onze klanten. Dat onze klanten het goedkoopste uit zijn bij BBA inkooppartners geeft ons een trots gevoel, dat is waar wij het allemaal voor doen.

Uw eigen inkoper

Bij BBA inkooppartners heeft u uw eigen inkoper. Onze medewerkers zijn specialisten met ruime kennis van elke inkoopcategorie, zo kunt u ten alle tijde sparren met uw inkoper over efficiënter werken en kosten besparen. Omdat u 1 vaste inkoper heeft kent deze uw situatie, onze ervaring is dat we alleen dan goed mee kunnen denken en met de beste oplossingen komen voor uw bedrijf.

Onze specialiteiten

Onze kennis is breed. Verschillende vakgebieden, verschillende partners. Maar altijd de beste prijs. Bekijk hieronder wat we voor jou of jouw bedrijf uit handen kunnen nemen.

ICT & Websites

Op maat gemaakte websites, cloud diensten, software licenties, laptops, computers, computer toebehoren, data opslag en meer.

Kantoor

Toners/inkt, papier, meubilair, Printers, hygiëneproducten, sanitaire zaken (dispensers en verbruiksartikelen) en eten & drinken.

Verpakken

Verzenddozen (alle formaten), etiketten/labels, enveloppen, opvulling, machines, tape, rekwikkelfolie, noppenfolie, houders en meer.

Energie

Wij houden voor onze klanten in de gaten wanneer het energiecontract eindigt, en zorgen ervoor dat u ook na het eindigen van het contract de scherpst mogelijke tarieven behoudt.

Drukwerk

Uitstekende kwaliteit voor flyers, visitekaartjes, posters, briefpapier, enveloppen en meer. Uiteraard tegen de scherpste tarieven!

Telecom & Internet

Mobiele telefonie, data en vast telefonie. BBA inkooppartners heeft de beste deals, bij de meest betrouwbare providers.

Ledverlichting

Bespaar tot 70% op uw energiekosten. BBA heeft de beste kwaliteit ledverlichting voor de scherpste prijzen van Nedeland.

Afvalverwerking

BBA Inkooppartners doet zaken met de grootste afvalverwerkers. Door ons inkoopvolume kunt u profiteren van de laagste tarieven.

Helpdesk

Benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Of wil je gewoon een oriënterend gesprek? Laat een bericht achter of bel met het support team; 085 – 30 10 744.

Contact